Lihakauppa Pitkälahti

Puh. 045 898 4845
lihakauppa@savokarjalanliha.fi
Vitostie 1771
70800 Kuopio

Lihakauppa Kauppahalli

Puh. 050 522 3839
kauppahalli@savokarjalanliha.fi
Kauppahalli, Kuopion tori

Yleistä

Lihakaupan tilaussivusto (www.lihakauppamatkus.net) on Savo-Karjalan Liha Oy:n ylläpitämä markkinapaikka, jossa tuotteita myy Savo-Karjalan Liha Oy (Y-tunnus 1548213-7, Pohjantie 157, 70940 Jännevirta) Savo-Karjalan Liha Oy pidättää oikeuden muuttaa näitä tietoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta.

Maksaminen

Tilatut tuotteet maksetaan noutohetkellä Lihakaupassa. Huomaathan, että kaikki hinnat on ilmoitettu kilohinnoin. Esim. luuton juhlakinkku, painoltaan 2,5 kg maksaa 27,38€. Tuotteiden painot on ilmoitettu noin-painoina, esim. 3-5 kg.

Toimitus ja toimituskulut

Verkkokaupan kassalla voit valita toimitustavaksi ainoastaan noudon liikkeestämme. Liikkeitä meillä on kaksi. Toinen, suurempi Lihakauppa sijaitsee Pitkälahden ABC:llä (Vitostie 1771, Kuopio) ja toinen Kuopion kauppahallissa, torilla. Noudettaviin tilauksiin ei tule toimitusmaksuja.

Toimitusaika

Tuotetta varattaessa valitaan noutopäivä samalla kun valitaan noutopaikka. Tuote on noudettavissa tuona päivänä koko aukiolon ajan. Tuotetta ei voi hakea aiemmin ilman ennakkoon sopimista.

Tietosuoja

Kaikki tiedot, jotka asiakas jättää tilausta tehdessään, ovat luottamuksellisia. Tietoja, jotka asiakas jättää tilauksen tehdessään, ovat etunimi, sukunimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Näitä tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille. Tietoja käytetään vain asiakkaan tilaukseen liittyvissä asioissa. Kaikki tiedot poistetaan järjestelmästä, kun tilaus on noudettu. Tietoja ei käytetä minkäänlaiseen markkinointiin. Asiakkaalle voidaan soittaa, jos meillä on kysyttävää/tarkennettavaa tilaukseen liittyen. Asiakkaiden tietoja ei pääse näkemään kukaan ulkopuolinen henkilö. Tietoja käsittelee ainoastaan Savo-Karjalan Liha Oy:n henkilökunta, ja kaikki tiedot ovat salasuojauksen takana. Mikäli tilauksen teossa tai toimituksessa on ongelmia, olethan yhteydessä meihin. Autamme teitä mielellämme!

Tee tilaus